تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
14 مرحله برای شروع یادگیری برنامه نویسی

14 مرحله برای شروع یادگیری برنامه نویسی

پنجشنبه 11 اسفند 1401
13:52
خبرنگار ایرانی

  

فقط فکر یادگیری کدنویسی می تواند بسیار ترسناک باشد. کلمه کد طبق تعریف مرموز است. این بیانگر نوعی ارتباط فنی است که رایانه‌ها، و نه انسان‌ها، قرار است آن را بفهمند. یکی از راه‌هایی که بسیاری از مردم شروع به یادگیری کدنویسی می‌کنند این است که یک زبان برنامه‌نویسی محبوب را انتخاب کرده و ابتدا بدون هیچ جهتی به سر می‌برند. این می تواند به شکل یک دوره کدگذاری آنلاین، یک پروژه آموزشی یا خرید تصادفی کتاب در مورد یک موضوع خاص باشد.

به ندرت توسعه دهندگان آینده نگر با یک نقشه راه شروع می کنند - یک دید پرنده از دنیای برنامه نویسی که مجموعه ای از مفاهیم برنامه نویسی مرتبط، زبان ها و ابزارهایی را که تقریباً 100٪ توسعه دهندگان هر روز از آن استفاده می کنند، ترسیم می کند. در این مقاله، من یکی از این نقشه راه را پیشنهاد می کنم. من این کار را با تشریح 14 مرحله انجام می دهم – که هر کدام یک مفهوم، زبان یا ابزار ضروری را مورد بحث قرار می دهد – که توسعه دهندگان حرفه ای از آن برای نوشتن کد، همکاری و ایجاد پروژه های حرفه ای استفاده می کنند.

من با دقت این 14 مرحله را بر اساس سفر شخصی خودم در یادگیری کدنویسی انتخاب کردم که تقریباً 20 سال طول می کشد. بخشی از دلیلی که طول کشید تا به عنوان یک توسعه دهنده احساس راحتی کنم این است که در مورد موضوعات خاص بدون زمینه وسیع تری از دنیای کدنویسی یاد می گرفتم.

هر یک از مراحل این مقاله یک "ضروری کدنویسی" را مورد بحث قرار می دهد - چیزی که به اعتقاد من برای حداقل دانستن وجود آن در ابتدای سفر برنامه نویسی شما ضروری است. نکته پایانی قبل از فهرست کردن مراحل در نقشه راه: مطمئناً خواندن این مقاله شما را به یک برنامه نویس متخصص تبدیل نمی کند. منظورش این نیست هدف این مقاله این است که شما را آگاه کند که هر یک از این موضوعات وجود دارد، و امیدواریم به شما یک ایده اولیه از نحوه عملکرد هر یک ارائه دهد تا بتوانید در آینده هوشمندانه بر روی آن بسازید.

 

نقشه راه 14 مرحله ای برای توسعه دهندگان مبتدی

·         با معماری کامپیوتر و مبانی داده ها آشنا شوید

·         نحوه کار زبان های برنامه نویسی را بیاموزید

·         نحوه کار اینترنت را درک کنید

·         برخی از اصول خط فرمان را تمرین کنید

·         مهارت های ویرایشگر متن خود را با Vim افزایش دهید

·         مصرف مقداری HTML

·         مقابله با برخی از CSS

·         برنامه نویسی را با جاوا اسکریپت شروع کنید

·         برنامه نویسی را با پایتون ادامه دهید

·         دانش خود را درباره جاوا بیشتر کنید

·         کدهای خود را با استفاده از Git ردیابی کنید

·         ذخیره داده ها با استفاده از پایگاه های داده و SQL

·         درباره Web Frameworks و MVC بخوانید

·         کار با پکیج منیجرها را بیاموزید.

 

1) با معماری کامپیوتر و مبانی داده ها آشنا شوید

یکی از چیزهای شگفت انگیز در مورد زبان های برنامه نویسی مدرن این است که آنها ما را قادر می سازند تا برنامه های کاربردی فانتزی را بدون نگرانی در مورد جزئیات سخت سخت افزار پشت صحنه (در بیشتر موارد) ایجاد کنیم. به این انتزاع گفته می شود - توانایی کار با ابزارهای سطح بالاتر (در این مورد زبان های برنامه نویسی) که دامنه مورد نیاز درک و مهارت های ما را ساده و محدود می کند.

 

2) نحوه کار زبان های برنامه نویسی را بیاموزید

در قسمت قبل اشاره کردیم که اکثر کامپیوترها به یک CPU متکی هستند و یک CPU می تواند مجموعه ای از دستورالعمل ها را به صورت یک و صفر درک کند. بنابراین، از نظر تئوری می‌توانیم کدی بنویسیم که به CPU می‌گوید با رشته‌بندی دنباله‌های طولانی از یک‌ها و صفرها به شکلی که CPU می‌فهمد، چه کاری انجام دهد. دستورالعمل هایی که به شکل باینری نوشته می شوند، کد ماشین نامیده می شوند.

 

3) نحوه عملکرد اینترنت را بدانید

هر نوع برنامه نویسی که می خواهید انجام دهید، با موقعیت هایی مواجه می شوید که به شما کمک می کند تا بدانید کامپیوترها چگونه با یکدیگر تعامل دارند. این معمولاً از طریق اینترنت رخ می دهد. اینترنت چیزی نیست جز مجموعه ای جهانی از رایانه های متصل. به عبارت دیگر یک شبکه جهانی است. هر کامپیوتر در شبکه بر روی مجموعه ای از قوانین توافق دارد که آنها را قادر می سازد با یکدیگر صحبت کنند. برای کامپیوتر، "صحبت کردن" به معنای انتقال داده است.

 

4) برخی از اصول خط فرمان را تمرین کنید

خط فرمان می تواند در نگاه اول ترسناک باشد. اغلب در فیلم‌ها به‌عنوان یک صفحه سیاه مرموز با متن، اعداد و نمادهای نامفهوم در حال حرکت نمایش داده می‌شود. معمولاً با یک هکر شرور یا همکار نابغه فنی مرتبط است. حقیقت این است که برای استفاده یا درک خط فرمان نیازی به یک نابغه نیست. در واقع، به ما این امکان را می دهد که بسیاری از کارهای مشابهی را انجام دهیم که از طریق یک ماوس نقطه و کلیک راحت انجام می دهیم.

 

5) مهارت های ویرایشگر متن خود را با Vim افزایش دهید

در این مرحله، ما اصول اولیه خط فرمان را پوشش دادیم و چند نمونه از نحوه کار با فایل‌ها بدون ماوس را دیدیم. اگرچه اکنون می دانیم که چگونه فایل ها را از خط فرمان ایجاد، کپی، انتقال، تغییر نام و حذف کنیم، اما ندیده ایم که چگونه محتوای فایل های متنی را در ترمینال ویرایش کنیم. کار با فایل‌های متنی در ترمینال بسیار مهم است، زیرا کد رایانه چیزی جز متن ذخیره شده در مجموعه‌ای از فایل‌های سازمان‌یافته نیست.

 

6) برداشتن مقداری HTML

می‌توانید HTML را – مخفف HyperText Markup Language – به عنوان استخوان‌های یک صفحه وب در نظر بگیرید. ساختار صفحه را با تعیین عناصری که باید نمایش داده شوند و ترتیب نمایش آنها را تعیین می کند. هر صفحه وب که تا به حال در مرورگر خود بازدید کرده اید دارای مقداری HTML مرتبط با آن است. هنگامی که از یک صفحه وب بازدید می کنید، وب سرور میزبان صفحه وب، مقداری HTML را به مرورگر شما ارسال می کند. سپس مرورگر شما آن را می خواند و برای شما نمایش می دهد.

 

7) با برخی از CSS مقابله کنید

یک صفحه وب بدون CSS – یا Cascading Style Sheets – مانند یک کیک بدون فراست است. یک کیک بدون فراست به هدف خود عمل می کند، اما اشتها آور به نظر نمی رسد! CSS به ما اجازه می دهد تا ویژگی های سبک مانند رنگ پس زمینه، اندازه فونت، عرض، ارتفاع و موارد دیگر را با عناصر HTML خود مرتبط کنیم.

هر ویژگی سبک به مرورگر می گوید که جلوه مورد نظر را روی صفحه نمایش دهد. مانند HTML، CSS از نظر فنی یک زبان برنامه نویسی نیست. این به ما اجازه نمی دهد که اقداماتی را انجام دهیم، به سادگی به ما امکان می دهد سبک هایی را به HTML استخوانی خالی اضافه کنیم.

 

8) برنامه نویسی را با جاوا اسکریپت شروع کنید

بیایید با پاسخ دادن به سوال زیر شروع کنیم: اگر می توانیم از HTML برای ساخت ساختار یک صفحه وب و CSS برای زیبا جلوه دادن آن استفاده کنیم، چرا به جاوا اسکریپت نیاز داریم؟ پاسخ این است که ما از نظر فنی نداریم. اگر از یک سایت ثابت که در آنجا قرار دارد و زیبا به نظر می رسد راضی هستیم، خوب است که فقط با HTML و CSS کار کنیم. کلمه کلیدی در اینجا "ایستا" است. با این حال، اگر بخواهیم ویژگی های پویا را به صفحات وب خود اضافه کنیم، مانند تغییر محتوا و تعاملات پیچیده تر با کاربر، باید از جاوا اسکریپت استفاده کنیم.

 

9) برنامه نویسی را با پایتون ادامه دهید

اکنون که چند جاوا اسکریپت اولیه را یاد گرفته اید، پرش به زبان برنامه نویسی دیگر - پایتون - مفید خواهد بود. بسیاری از زبان‌های برنامه‌نویسی مجموعه‌ای از عملکردهای مشابه، از جمله متغیرها، عملگرهای حسابی، دستورات if/else، حلقه‌ها و توابع را ارائه می‌کنند. دیدن اینکه چگونه زبان های برنامه نویسی مختلف ویژگی های مشابه را پیاده سازی می کنند مفید است. مفاهیم معمولاً بسیار شبیه هستند، اما نحو (شیوه نوشتن کد) از زبانی به زبان دیگر متفاوت است.

 

10) دانش خود را با جاوا بیشتر کنید

اکنون که با چند زبان برنامه نویسی سطح بالاتر کار کرده ایم، اجازه دهید با جاوا آن را یک قدم پایین تر برداریم. برخلاف جاوا اسکریپت و پایتون که کد منبع را در زمان واقعی با استفاده از مفسر اجرا می کنند، جاوا یک زبان کامپایل شده است. این بدان معنی است که از یک کامپایلر (به جای مفسر) برای تبدیل کد منبع جاوا به فرمی استفاده می شود که رایانه قابل درک است. اکثر کامپایلرها یک یا چند فایل اجرایی متشکل از کد ماشین تولید می کنند که آماده اجرا بر روی سیستم عامل خاص و پلت فرم سخت افزاری هستند که برای آن کامپایل شده اند.

 

11) کد خود را با استفاده از Git ردیابی کنید

Git محبوب ترین سیستم کنترل نسخه (VCS) است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد. این به چندین توسعه دهنده اجازه می دهد تا با هم روی نرم افزار همکاری کنند. در این بخش می آموزیم که Git چیست، چگونه کار می کند و چگونه از دستورات اولیه آن استفاده کنیم.

قبل از اینکه مستقیماً وارد Git شویم، اجازه دهید برخی از مفاهیم مشترک در اکثر پروژه های برنامه نویسی را بیان کنیم. مجموعه کامل دایرکتوری ها و فایل هایی که یک پروژه نرم افزاری را تشکیل می دهند، پایگاه کد نامیده می شود. ریشه پروژه بالاترین سطح پوشه در درخت دایرکتوری پروژه است. فایل های کد را می توان مستقیماً در ریشه پروژه گنجاند یا در چندین سطح از پوشه ها سازماندهی کرد.

هنگامی که پایگاه کد برای آزمایش یا استقرار آماده شد، می‌توان آن را در برنامه‌ای که روی رایانه شما اجرا می‌شود، تعبیه کرد. فرآیند ساخت می تواند شامل یک یا چند مرحله باشد که کد نوشته شده توسط انسان ها را به یک فایل اجرایی تبدیل می کند که می تواند بر روی تراشه های پردازشی رایانه شما اجرا شود.

 

12) ذخیره داده ها با استفاده از پایگاه های داده و SQL

پایگاه داده برنامه ای است که به طور خاص برای ذخیره، به روز رسانی، بازیابی و حذف حجم زیادی از داده ها طراحی شده است. به طور خلاصه، می توانیم پایگاه داده را به عنوان ظرفی برای مجموعه ای از جداول در نظر بگیریم. احتمالاً با جداول در مایکروسافت اکسل کار کرده اید. جدول فقط مجموعه‌ای از ستون‌ها و ردیف‌هایی است که حاوی داده‌ها هستند. ما می‌توانیم جداول را در یک پایگاه داده تنظیم کنیم تا اطلاعاتی را که برنامه‌های ما برای درست کار کردن نیاز دارند ذخیره کنند. چه ما در حال نوشتن برنامه‌هایی با جاوا اسکریپت، پایتون، جاوا یا زبان دیگر هستیم، می‌توانیم به برنامه‌های خود بگوییم که در صورت نیاز با پایگاه‌های داده تعامل داشته باشند.

 

13) درباره Web Frameworks و MVC بخوانید

اغلب اوقات، ما متوجه می شویم که برای انواع بسیار رایج برنامه ها کد می نویسیم. برنامه های کاربردی وب (یا برنامه های وب) برنامه هایی هستند که برای عملکرد به اینترنت متکی هستند. برنامه های وب برخی از رایج ترین انواع نرم افزارهای کاربردی هستند. یک برنامه وب اساسا یک نسخه کاربردی تر و قوی تر از یک وب سایت است. اکثر برنامه‌های وب برخی از کدهای پشتیبان را پیاده‌سازی می‌کنند که روی سرور وب قرار دارند و منطق را در پشت صحنه برای پشتیبانی از عملکرد برنامه انجام می‌دهند.

 

14) کار با پکیج منیجرها را بیاموزید.

موضوع نهایی که در این کتاب راهنما به آن خواهیم پرداخت، مدیر بسته است. بسته به زمینه، یک پکیج منیجر می تواند یک برنامه مستقل را نشان دهد که آماده نصب بر روی رایانه است یا یک کتابخانه کد خارجی که می خواهیم در یکی از پروژه های نرم افزاری خود از آن استفاده کنیم.

از آنجایی که برنامه های ما اغلب به این کتابخانه های کد خارجی وابسته هستند، ما به آنها به عنوان وابستگی نیز اشاره می کنیم. مدیر بسته برنامه ای است که به ما کمک می کند وابستگی های یک سیستم یا پروژه نرم افزاری را حفظ کنیم. منظور ما از "حفظ" نصب، به روز رسانی، فهرست کردن و حذف وابستگی ها در صورت نیاز است. بسته به زمینه، مدیران بسته مورد بحث را می توان برای حفظ برنامه هایی که بر روی سیستم عامل خود نصب کرده ایم یا برای حفظ وابستگی های یک پروژه نرم افزاری استفاده کرد.

 

منابع: https://www.borna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%DA%98-162/1324492-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1

https://www.freecodecamp.org/news/how-to-learn-programming/


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 9708 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبرنگار ایرانی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|