تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
درباره پهپادهای کشاورزی

درباره پهپادهای کشاورزی

سه شنبه 17 بهمن 1402
9:25
خبرنگار ایرانی



پهپادهای کشاورزی به کشاورزان و مهندسان کشاورزی کمک می کنند تا کار خود را ساده کنند و از طریق تجزیه و تحلیل داده ها اطلاعات جامعی در مورد زمین و محصولات کشاورزی خود به دست آورند و می توانند به خوبی از محصولات و زمین خود مراقبت کنند.

انواع روش های سمپاشی

سمپاشی مزرعه سالهاست که برای محافظت از محصولات در برابر آفات مختلف انجام می شود. بله سمپاشی مزارع زمان مشخصی دارد تا به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی آسیبی وارد نشود. دستورالعمل های مناسبی بر روی انواع سموم نوشته شده است تا کشاورز با رعایت آنها به سلامت جامعه کمک کند. روش های سنتی سمپاشی شامل سمپاش های دستی و تراکتور می باشد. هر یک از این روش ها معایبی دارد و همین امر باعث توسعه و فروش ماشین آلات مدرن برای مزارع فیلتر شده است.

سم پاشی مزارع به روش سنتی می تواند مشکلات زیادی را برای کشاورز ایجاد کند و هزینه های زیادی را برای کشاورز به همراه داشته باشد. این مشکل باعث شد که از خدمات سمپاشی مدرن در شهرهای مختلف کشور بیشتر استفاده شود و سمپاشی سنتی به ندرت مورد استفاده قرار گیرد. حتی استفاده از بهترین علف کش در روش سمپاشی سنتی نمی تواند نتیجه مطلوبی معادل سمپاشی در روش های نوین به دست آورد.

خسارت سمپاشی سنتی در مزارع

سمپاشی ناهموار محصولات

استفاده بیش از حد از سموم

سرعت پایین سمپاشی میدانی

نابودی محصولات کشاورزی

مصرف بیش از حد آب

استفاده از پهباد سمپاش در کشاورزی

امروزه با ورود فناوری پهپاد در حوزه کشاورزی، پیشرفت چشمگیری در این صنعت حاصل شده است. اثرات پهپادها بر روند نظارت و مراقبت از زمین های کشاورزی و همچنین افزایش عملکرد محصول به وضوح قابل مشاهده است.

استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین

کاربردهای پهپاد در کشاورزی مدرن عبارتند از: این موارد در زیر با جزئیات بیشتر مورد بحث قرار گرفته است.

1- سمپاشی و سمپاشی برگ

2- نظارت بر محصولات

3- کاشت بذر

4- نظارت بر آبیاری

5- کیفیت خاک را بررسی کنید

1. کود دهی و سمپاشی با پهپاد

یکی از رایج ترین کاربردهای پهپادها در کشاورزی مدرن، محلول پاشی هوایی و محلول پاشی باغات است. به طور سنتی بذرکاری کشاورزی با تراکتور یا دستی و یا در مواردی با هواپیماهای مسافربری انجام می شود.

سمپاشی هوایی توسط پهپاد محدودیت های مربوط به نوع محصول و شرایط زمین کشاورزی را از بین می برد. با استفاده از مختصات زمینی اپراتور، پهپاد اسپری می تواند به طور خودکار و منظم محلولی را اسپری کند که تضمین می کند سم به طور یکنواخت کل سطح گیاه را می پوشاند.

اساساً کل منطقه زیر کشت تحت تأثیر پهپادها قرار می گیرد. اما گاهی در صورت مشاهده بیماری در قسمت خاصی از خاک می توان با کاشت در یک مکان از شیوع بیماری جلوگیری کرد. این امر مستلزم نظارت مداوم بر خاک است، اما باعث صرفه جویی زیادی در هزینه می شود. کشاورزان با زمین های وسیع می توانند با یک پهپاد مجهز به دوربین هایی برای نظارت بر محصول و تشخیص بیماری ها و یک پهپاد دیگر برای سم پاشی آفت کش ها، انتشار آفات را کنترل کنند.

سمپاشی با پهپاد یا تراکتور

روش های اسپری مرسوم معایب زیادی دارند. در روش سمپاشی چرخ های تراکتور باعث آسیب به بافت خاک و بخشی از محصولات می شود و امکان ورود تراکتور به بسیاری از انواع خاک (مانند شالیزار، کلزا و ...) وجود ندارد. روش پاشش دستی نیز بسیار زمان بر است و می تواند به افرادی که سم را استنشاق می کنند آسیب برساند. استفاده از هواپیما برای سمپاشی نیز بسیار گران است و باعث پخش شدن سم در منطقه می شود و دیگر در بسیاری از کشورها استفاده نمی شود. با توجه به افزایش روزافزون استفاده از پهپادهای سمپاش و مزایای فراوان آنها، بهترین روش سمپاشی استفاده از پهپاد سمپاش است.

سمپاشی پهپادها در مدیریت زمان و سهولت کار بسیار موثر است، به عنوان مثال با استفاده از پهپاد سمپاشی می توانید حدود یک هکتار از زمین های کشاورزی را در عرض 10 تا 15 دقیقه سمپاشی کنید، زیرا به دلیل سرعت بالای سمپاشی، اگر از پهپاد استفاده کنید، می تواند اسپری کند. روزانه 30-40 هکتار زمین. در این صورت روزانه بیش از 15-10 هکتار زمین را نمی توان با سمپاشی تراکتوری سمپاشی کرد.

معایب سمپاشی پهپاد

اگرچه استفاده از پهپاد در کشاورزی در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، اما این روش دارای معایب و محدودیت هایی نیز می باشد که در لیست زیر به آنها اشاره شده است:

هزینه بالای خرید و استفاده از پهپاد اسپری توسط کشاورزان

برای استفاده از این ابزار باید دانش و مهارت کافی داشته باشید.

حساسیت بالای پهپادها به شرایط آب و هوایی مانند باد و باران

محدودیت شارژ باتری و نیاز به شارژ مجدد پس از مدت زمان محدود

2. نظارت بر محصولات با پهپادهای کشاورزی

بهترین راه برای اطلاع از وضعیت مناطق عظیم کشاورزی، شلیک هوایی با پهپاد است. با استفاده از این تصاویر می توان اطلاعات زیادی از جمله سلامت گیاهان، الگوهای توزیع محصول، چرخه زندگی آنها و نقشه های GPS دقیق زمین های کشاورزی را جمع آوری کرد.

در گذشته از تصاویر ماهواره ای یا هوایی برای ارائه نمای کلی از مزرعه استفاده می شد. این تصاویر گران هستند و دقت آنها بسیار کمتر از پهپادها است. با پهپاد به سرعت تصاویر ایجاد می شود و پیشرفت محصول به وضوح قابل مشاهده است. هنگام نظارت بر روی زمین با هواپیماهای بدون سرنشین، تصمیمات مهم در زمان واقعی و بر اساس تصاویر قدیمی یا حدس و گمان گرفته می شود.

علاوه بر دوربین معمولی که پهپادها دارند، با استفاده از حسگرهای پهپاد مادون قرمز نزدیک (NIR) می توان سلامت گیاهان را بر اساس جذب نور تعیین کرد که تصویری کامل و کامل از سلامتی به شما ارائه می دهد. از مزرعه اش آوردن

3. با پهپادهای کشاورزی بذر می کارند

"اوجیران پهپاد" علاوه بر سمپاشی محلول های مختلف، می تواند دانه های سخت را نیز پاشش کند. برای این کار کافی است مخزن معمولی مایع را با یک دستگاه سمپاش جامد جایگزین کنید که با استفاده از نیروی گریز از مرکز، بذرها را هدایت می کند. پهپاد بذرکاری پس از دریافت مختصات زمین زراعی از اپراتور، می تواند بذرها را به صورت یکنواخت و با سرعت بالا در مسیر عادی زمین کشاورزی پخش کند. به این ترتیب هیچ قطعه زمینی بدون بذر باقی نمی ماند.

انواع مختلف محصولاتی که نیاز به کاشت عمیق ندارند را می توان با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین روی زمین کاشت و کاشت. علاوه بر این، برخی از انواع کودهای جامد را می توان با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین کشاورزی پخش کرد.

4. آب با پهپاد

آبیاری یکی از مهم ترین مسائل کشاورزی است و عدم انجام صحیح آن می تواند مشکلات زیادی را ایجاد کند. آبیاری مناسب به ویژه در زمین هایی که چندین هکتار وسعت دارد بسیار اهمیت می یابد.

پهپادها با حسگرهای چندطیفی یا حرارتی می‌توانند تشخیص دهند که کدام بخش از زمین خشک است و کدام بخش نیاز به آبیاری دارد. پهپادهای مجهز به دوربین های حرارتی می توانند قسمت هایی از زمین های کشاورزی را که آب دریافت نمی کنند یا مناطقی که آب زیادی دریافت می کنند را شناسایی کرده و به شناسایی مشکلات سیستم آبیاری کمک کنند. با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده توسط پهپاد می توان تصمیمات لازم برای چیدمان سیستم آبیاری را به بهترین نحو اتخاذ کرد.

5. تجزیه و تحلیل کیفیت خاک با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین

با ایجاد یک نقشه خاک سه بعدی از زمین های کشاورزی، می توانید مسائل مربوط به کیفیت خاک را برطرف کنید، مواد مغذی خاک مانند نیتروژن را مدیریت کنید و مناطق خاک مرده را مشاهده کنید. این داده ها در ابتدا، وسط و پایان چرخه زراعی استفاده می شود و می تواند اطلاعات مفیدی در مورد کیفیت خاک ارائه دهد.

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 1710 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبرنگار ایرانی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|