تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آشنایی با دیزل ژنراتور

آشنایی با دیزل ژنراتور

دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
7:52
خبرنگار ایرانی



دیزل ژنراتور چیست و چه کاربردی دارد؟ دیزل ژنراتور یا مجموعه دیزل ژنراتور از یک موتور دیزلی با یک ژنراتور الکتریکی برای تولید انرژی الکتریکی تشکیل شده است. دیزل ژنراتور جایگزینی برای برق در مواقعی است که سازمان ها، بیمارستان ها، منازل و ... با قطعی برق مواجه می شوند. این دستگاه با استفاده از موتور دیزل و ژنراتور برق تولید می کند و از سوخت دیزل برای انجام کار خود استفاده می کند. در این مقاله از سایت آرا سنگ الوند بیشتر در مورد این دستگاه به شما نشان خواهیم داد.

دیزل ژنراتور چیست؟

موتور دیزل وسیله ای است که قادر است با سوزاندن سوخت مایعی به نام سوخت دیزل، حرکت دورانی ایجاد کند و بتواند حرکت دورانی را به الکتریسیته تبدیل کند. بنابراین برای پاسخ به این سوال که دیزل ژنراتور چیست می توان این دستگاه را به صورت زیر تعریف کرد: دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. این نوع سوخت نسبت به سایر سوخت ها مانند بنزین در دمای بالاتری می سوزد، بنابراین کارایی بیشتری دارد و برق بیشتری را برای ژنراتور تامین می کند.

قطعات موتور دیزل

منبع تغذیه

موتور دیزل

سیستم سوخت

تنظیم کننده ولتاژ

سیستم خنک کننده و اگزوز

سیستم روانکاری

صفحه کنترل

شارژ باتری

قالب اصلی نصب

مخزن سوخت

نفت سیاه

دینام

انواع دیزل ژنراتور

این دستگاه در برندهای مختلف در بازار موجود است و به راحتی می توانید آن را خریداری کنید. در این میان، دیزل دوتز، ولوو، پرکینز، لوول، استمفورد، مکالته از پرفروش ترین و با کیفیت ترین ژنراتورها هستند. در بین این نمونه ها می توان دیزل ژنراتور ولوو را یکی از بهترین نمونه های آن دانست. این شرکت کارخانه در زمینه تولید شناورهای دریایی، دیزل ژنراتور و موتورهای دیزلی فعالیت گسترده ای دارد. شما باید بسته به محیطی که از آن استفاده می کنید و نوع کاری که انجام می دهند یکی از این انواع را انتخاب کنید.

استفاده از دیزل ژنراتور

در این مطلب از سایت آرا سنگ الوند توضیح داده ایم که دیزل ژنراتور چیست و چه کاربردی دارد. اصولا این دستگاه به دو صورت کار می کند. در ادامه توضیح خواهیم داد.

حالت اضطراری

مراکز و صنایع زیادی وجود دارند که به برق دائمی نیاز دارند و قطعی برق می تواند خسارات زیادی به بار آورد. نمونه هایی از این مراکز عبارتند از بیمارستان ها، اماکن عمومی. فرودگاه، برج مسکونی; ساختمان های تجاری و مغازه ها.

مکان های بدون برق

دیزل ژنراتورها در محیط هایی که برق پیوسته وجود ندارد استفاده می شود. از جمله این مکان ها می توان به خطوط انتقال گاز، پروژه های ساختمانی و ساختمانی، صنعت کشتیرانی، صنعت معدن، تولید نفت و گاز اشاره کرد.

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 27 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبرنگار ایرانی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|