تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
بهترین لپ تاپ های دانشجویی و اقتصادی

بهترین لپ تاپ های دانشجویی و اقتصادی

چهارشنبه 26 مهر 1402
15:53
خبرنگار ایرانی



متأسفانه، لپ‌تاپ‌ها دیگر کالایی آسان برای فروش نیستند. حالا برای خرید یک لپ تاپ جدید در آینده دارترین کشور باید 10 میلیون تومان هزینه کنید. در چنین شرایطی، دانشجویان بیشترین آسیب را می بینند. کسانی که به دلیل سطح تحصیلاتشان باید لپ تاپ تهیه کنند. اما خیلی ها توان خرید ده ها میلیون تومان لپ تاپ مناسب را ندارند.

اوضاع آشفته بازار ما را بر آن داشته تا راهنمای خرید بهترین لپ تاپ برای دانش آموزان را تهیه کنیم. در این مطلب  از سایت خبری پارت نیوز به معرفی بهترین لپ تاپ های ارزان بازار می پردازیم  تا بتوانید بهترین لپ تاپ های شخصی را با کمترین قیمت خریداری کنید; البته فراموش نکنید که در شرایطی که قیمت یک لپ تاپ استاندارد بالا رفته و حتی از مرز 100 میلیون دلار هم عبور کرده است، اصطلاح کامپیوتر ارزان به معنای دستگاهی با قیمتی بین 10 تا 40 میلیون تومان است.

در دنیای لپ تاپ مدل های زیادی از برندهای مختلف وجود دارد که هر کدام دارای مشخصات فنی متعددی هستند. مشکلی که خرید را بسیار پیچیده می کند، به خصوص برای کاربران معمولی که دانش کمی از دنیای سخت افزار دارند. بنابراین برای خرید لپ تاپ با هر بودجه ای از نکات مهمی صحبت می کنیم که می توانید با در نظر گرفتن آنها بهترین گزینه را برای کاربر خود انتخاب کنید. حتی گزینه ای که ممکن است در زیر لیست نشده باشد.

نوت بوک های اقتصادی برای استفاده عمومی مانند گشت و گذار در اینترنت، کار با نرم افزار مجموعه آفیس، ویرایش تصاویر شیک، تماشای فیلم و لذت بردن از موسیقی استفاده می شوند. در حالی که امکان اجرای نرم افزارهای مهندسی وجود دارد، نباید انتظار داشته باشید که پروژه های سنگین به سرعت و بدون مشکل اجرا شوند. حتی با بودجه بیش از 30 میلیون تومان می توانید لپ تاپ هایی را بیابید که برای برنامه های سنگین گرافیکی و پردازشی و حتی برای بازی مناسب هستند که در این راهنمای خرید به آنها اشاره می کنیم. در مورد کاربردهای ذکر شده به نکات زیر توجه فرمایید:

CPU یکی از فاکتورهای مهم هنگام خرید لپ تاپ است. ابتدا پردازنده را انتخاب کنید و بر اساس آن لپ تاپ های مناسب خود را پیدا کنید. با وجود انواع ارزان‌تر مجهز به پردازنده‌های سلرون و پنتیوم، توصیه ما مدل‌های مجهز به حداقل Core i3 است، بنابراین اگر در آینده به چیزهایی با قدرت پردازش بالاتر نیاز دارید، با مشکل جدی مواجه نخواهید شد. اما اگر نمی خواهید هزینه زیادی کنید، باید یک لپ تاپ ارزان بخرید.

یکی دیگر از نکات مهم هنگام خرید لپ تاپ دانشجویی، پردازنده گرافیکی (GPU) است. اگر در رشته‌های معماری، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و سایر رشته‌هایی که شامل نرم‌افزار مدل‌سازی و رندر سه‌بعدی هستند مطالعه می‌کنید، باید از لپ‌تاپ‌هایی استفاده کنید که از یک GPU مجزا استفاده می‌کنند، زیرا این نرم‌افزارها گرافیک یکپارچه با چندین CPU دارند. آنها یا کار نمی کنند یا به یک شتاب دهنده گرافیکی سخت افزاری نیاز دارند.

حافظه SSD نقش بسیار مهمی در عملکرد کامپیوتر دارد. با توجه به کمبود SSD و استفاده از هارد دیسک های سنتی در برخی از لپ تاپ های ارزان قیمت، توصیه اکید داریم که پس از خرید لپ تاپ، SSD اضافه کرده و هارد دیسک را جایگزین آن کنید. حتی یک حافظه SSD با ظرفیت بسیار کم برای ویندوز و نرم افزارهای پایه می تواند سرعت لپ تاپ را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

توصیه می کنیم با دستگاهی با حداقل هشت رم بروید. اگر بودجه زیادی ندارید، می توانید مدلی با 4 گیگابایت رم خریداری کنید تا در آینده 4 گیگابایت رم دیگر به آن اضافه کنید.

بهترین مدل لپ تاپ زیر 10 میلیون تومان

اگر نمی‌خواهید لپ‌تاپ دست دوم بخرید، باید بدانید که برای خرید یک لپ‌تاپ جدید باید حداقل 10 میلیون دلار هزینه کنید که در نوشتن مقاله پیش رو مقرون به صرفه باشد. لپ تاپ های زیادی در این بازه قیمتی در بازار وجود دارد که اکثر آنها ویژگی های مشابهی دارند.

در این میان مدل هایی وجود دارند که در مقایسه با مدل های دیگر ارزش خرید دارند و تجربه کاربری بهتری را به شما می دهند. پیشنهاد می‌شود اگر از لپ‌تاپ خود انتظار سرعت و عملکرد نسبتاً خوبی دارید، یک لپ‌تاپ کارکرده را از یک فروشنده مطمئن در این رنج قیمت خریداری کنید. بهتر است بدانید که قیمت دلار بر قیمت لپ تاپ ها بسیار تاثیر می گذارد.

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 2826 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به خبرنگار ایرانی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|